Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε τον επίδοξο βιαστή της – Χαμός με Πακιστανό που συνελήφθη για άλλη υπόθεση

Η καταγγελία της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη είχε προκαλέσει αίσθηση. 15 μέρες μετά, η νέα εξέλιξη προκαλεί νέες αντιδράσεις. Η 20χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπο νεαρού Πακιστανού, τον άντρα που προσπάθησε να τη βιάσει…

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε μία 20χρονη κοπέλα στις 11 Αυγούστου στην οδό Βιζυηνού, στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ένα άτομο τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς εκείνη αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια, της άρπαξε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή. Χθες (26-08-2021), αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκού Πύργου συνέλαβαν έναν 21χρονο Πακιστανό για μικροποσότητα κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός φέρεται να αναγνωρίστηκε από την 20χρονη ως ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι προσέγγισε την κοπέλα που βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου. Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις