Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους – 350.000 λαμπιόνια και πυροτεχνήματα

Θεσσαλονίκη: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους – 350.000 λαμπιόνια και πυροτεχνήματα

Φωταγωγήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χιλιάδες λαμπιόνια. Ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας πάτησε το κουμπί, ώστε να ανάψει το 18 μέτρων φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Για ακόμη μία χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζει στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας άναψε τα 350.000 λαμπιόνια.

Δείτε βίντεο των GRTimes, ThessToday:

Επιπλέον, την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πλαισίωσε ο τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης με μία μοναδική συναυλία, ενώ στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν ο παρουσιαστής, Τάσος Σωφρονίου.

Παράλληλα, μία ιδιαίτερη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης με τις μελωδίες της.

Συνολικά ο άξονας στην Αριστοτέλους φωτίστηκε με 350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα άναψε ολόκληρος ο εορταστικός διάκοσμος που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές.

Δείτε και φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη:

Τέλος, δίπλα από την κεντρική σκηνή, έχουν τοποθετηθεί δύο σπιτάκια σκανδιναβικού τύπου, εκ των οποίων το ένα θα αξιοποιείται για κοινωνικές δράσεις, ενώ στο δεύτερο θα φιλοξενείται ραδιοφωνικός σταθμός καθ’ όλη την διάρκεια των Χριστουγέννων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις