Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Θεσσαλονίκη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, Ένας 40χρονος ένοικος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του…

Ένας 40χρονος άντρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο διαμέρισμα που εκδηλώθηκε φωτιά. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Στη γειτονιά που εκδηλώθηκε η φωτιά, επικρατεί αναστάτωση. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική όταν είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μαρτίου, επί της Μαυρομιχάλη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο υδροφόρα οχήματα με έξι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ανασύρθηκε από το διαμέρισμα ένας άντρας χωρίς τις αισθήσεις του. Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr, από το σημείο.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, έχει τεθεί υπό έλεγχο. Με τις έρευνες να συνεχίζονται, για να διαπιστωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις