Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανέβασε πυρετό ο γιατρός που δέχτηκε επίθεση έξω από το ιατρείο του – «Πονάω στο κεφάλι»

Θεσσαλονίκη: Ανέβασε πυρετό ο γιατρός που δέχτηκε επίθεση έξω από το ιατρείο του – «Πονάω στο κεφάλι»

Ο γιατρός προσπαθεί να συνέλθει και παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα έξω από το ιατρείο του. Τι λέει στο newsit.gr, για την κατάσταση της υγείας του…

Παραμένει και σήμερα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο 47χρονος ωτορινολαρυγγολογος που το βράδυ της Δευτέρας 31-10 δέχθηκε βίαιη επίθεση απο άγνωστα άτομα στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη. 

Ο 47χρονος μέσα απο το νοσοκομείο μιλάει στο newsit.gr για την κατάσταση της υγείας του και αναφέρει: «Σήμερα είμαι λίγο πιο δύσκολα. Ανέβασα πυρετό, έκανα καινούριες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Ο πόνος στο κεφάλι είναι χειρότερος. Μάλλον θα χρειαστεί να μείνω και σήμερα στο νοσοκομείο για ασφάλεια».

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της βίαιης επίθεσης συνεχίζονται. Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση της στο facebook η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής αναφέρει πως ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι πλαστικός χειρουργός όπως αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο 47χρονος γιατρός δίνει τη δική του απάντηση μέσα απο το newsit.gr: «Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όντως έχει αναφερθεί ότι είμαι πλαστικός χειρουργός, όμως είναι κάτι που δεν το έχω αναφέρει εγώ ποτέ. Εγώ έχω την ειδικότητα του ωτορινολαρυγγολόγου και η εξειδίκευση μου είναι στην πλαστική προσώπου. Για αυτό και παρερμηνεύτηκε όλο αυτό».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις