Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ανήθικη αλλά όχι παράνομη η πράξη του πελάτη μου» – Νέα θύελλα για την απόπειρα αρπαγής

Θεσσαλονίκη

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει την Θεσσαλονίκη και αφορά στον άνδρα που επιχείρησε να παρενοχλήσει και να απαγάγει μία 16χρονη κοπέλα μίλησε ο δικηγόρος του 56χρονου, Απόστολος Τζαρός.

Όπως είπε ο δικηγόρος του άνδρα ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο πελάτης του κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας, καθώς το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τα όσα κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης.

Σχολιάζοντας το «απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι» που υποστήριξε ο πελάτης του στην απολογία του, τόνισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη αφού δεν έχει γίνει χρήση βίας. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία.

Χθες ο 56χρονος, που σε ερώτηση από το δικαστήριο για την επαγγελματική του ιδιότητα δήλωσε ότι είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο», ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό είναι για μια «παρεξήγηση».

Για το περιστατικό που, σύμφωνα με την καταγγελία συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Νεάπολης, ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε μήνυση σε συνέχεια της οποίας έγιναν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο 56χρονος είχε καταγγελθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου για σεξουαλική παρενόχληση από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Για τα δύο αυτά παραστατικά, με εντολή εισαγγελέα διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν οι καταγγέλλουσες.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις