Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος έβλεπε από το κινητό τηλέφωνο τους διαρρήκτες να μπουκάρουν σπίτι του

Η διάρρηξη ολοκληρώθηκε μέσα σε 7 λεπτά στη Θεσσαλονίκη και ο αντιδήμαρχος έβλεπε τα πάντα από το κινητό του τηλέφωνο…

Σοκαρισμένος ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, παρακολουθούσε ζωντανά μέσω του κινητού του τηλεφώνου, τους διαρρήκτες να παραβιάζουν την οικία του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, εκείνη την ώρα βρισκόταν με την σύζυγο του στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διεξήχθη για την Διεθνή Ημέρα Μνήμης Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, όταν τρεις διαρρήκτες «μπούκαραν» στο σπίτι του στο Παρόραμα.

Ο αντιδήμαρχος κ. Αβαρλής μιλώντας στο grtimes.gr, ανέφερε πως «τους έβλεπα ζωντανά από το κινητό μου αφού υπήρξε ειδοποίηση από την εταιρία σεκιούριτι ότι έγινε παραβίαση», ενώ σχετικά με το περιστατικό είπε πως «ήταν τρεις μεγαλόσωμοι, φορώντας φουλ-φέις εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο από το παράθυρο και η πρώτη τους κίνηση ήταν να πάνε στη ντουλάπα, να ρίξουν τα ρούχα για να βρουν οτιδήποτε πολύτιμο».

Μάλιστα, συγκλονίζει η αναφορά για το συναίσθημα που του άφησε εκείνη την ώρα το περιστατικό με τον αντιδήμαρχο να αναφέρει πως «πρόκειται για βιασμό του οικογενειακού σου χώρου, να βλέπεις να σου κλέβουν το σπίτι και ενώ μπορείς να φωνάξεις για να ακουστείς από τα μεγάφωνα και να τρομάξουν οι διαρρήκτες, εσύ να μην έχεις τη δύναμη να κάνεις τίποτα».

Σχετικά με το τι απέσπασαν τελικά σαν λεία ο κ. Αβαρλής υποστήριξε πως «βρήκαν κάποια κοσμήματα και ρολόγια δικά μου και της συζύγου μου αλλά όχι κάτι πολύτιμο, ούτε κάποιο χρηματικό ποσό». «Συνολικά οι τρεις δράστες παρέμειναν στο υπνοδωμάτιο για επτά λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν και πάλι από το παράθυρο και όπως κατέγραψε η κάμερα τους παρέλαβε ένα Ι.Χ υψηλού κυβισμού μάρκας BMW και εξαφανίστηκαν» τόνισε ο κ. Αβαρλής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις