Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απέραντος σκουπιδότοπος στο κέντρο την Πρωτοχρονιά του 2024

Θεσσαλονίκη: Απέραντος σκουπιδότοπος στο κέντρο την Πρωτοχρονιά του 2024

Τόνοι από σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη, με τους υπαλλήλους του δήμου στην καθαριότητα να έχουν πολλή δουλειά, από νωρίς το πρωί…

Η Θεσσαλονίκη κατά της διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μετατράπηκε σε ένα απέραντο street party. Βασιλέως Ηρακλείου, Λαδάδικα, Καρόλου Ντηλ και Βαλαωρίτου πλημμύρισαν με κόσμο που γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και άλλαξε χρόνο έξω από τα σπίτια του.

Ωστόσο μετά το γλέντι τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν γέμισαν τους δρόμους. Υπάλληλοι του δήμου βγήκαν από τα ξημερώματα για να καθαρίσουν. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπολογίζεται ότι μαζεύτηκαν πάνω από 60 τόνοι σκουπιδιών.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του δήλωσε πως «η νέα χρονιά σηματοδοτεί και μία νέα αρχή για το δήμο Θεσσαλονίκης. Στην αφετηρία αυτής της καινούργιας προσπάθειας απαιτείται να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης».

Ο κ.Αγγελούδης, που αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα τα καθήκοντά του, πρόσθεσε πως «με αυτοπεποίθηση, με πίστη στις δυνάμεις μας και στη δυναμική της πόλης μας, μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που η Θεσσαλονίκη δικαιούται. Είναι ώρα να αγαπήσουμε περισσότερο την πόλη μας και τους συνανθρώπους μας. Να απαντήσουμε στις προκλήσεις του σήμερα με περισσότερη αλληλεγγύη, ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργία. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους υγεία, χαρά, ατομική και οικογενειακή ευτυχία! Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά!»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις