Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αποκεφαλίστηκε οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο – Εικόνες σοκ στην περιφερειακή – video

Θεσσαλονίκη: Αποκεφαλίστηκε οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο – Εικόνες σοκ στην περιφερειακή – video

Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Σκοτώθηκε νεαρός οδηγός μηχανής…

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:30 το πρωί, στην περιφερειακή οδό, λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα ο αναβάτης του δικύκλου να διαμελιστεί και να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Οι εικόνες σόκαραν τους πάντες. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος οδηγός της μηχανής αποκεφαλίστηκε μετά τη σύγκρουση και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο και περιπολικά για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιφερειακή οδό πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιούσαν εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσουν στον προορισμό του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως για παράδειγμα στην Κωνσταντίνου Καραμανλή (από την αερογέφυρα της Βούλγαρη).

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψε η Τροχαία, προηγήθηκε σύγκρουση του δικύκλου με I.X. αυτοκίνητο, ενώ ο θάνατος του άτυχου αναβάτη ήταν ακαριαίος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις