Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο από μαθητή της Γ’ Γυμνασίου – Πλακώθηκαν στο ξύλο

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο από μαθητή της Γ’ Γυμνασίου – Πλακώθηκαν στο ξύλο

Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις. Η απόπειρα ληστείας μέσα σε ψιλικατζίδικο είχε ως δράστη, έναν μαθητή Γυμνασίου…

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έκανε απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη και έβγαλε μαχαίρι. Πίστευε πως μέσα ήταν μόνο η γυναίκα που έβλεπε. Όταν της επιτέθηκε κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της, που πετάχτηκε και κατάφερε να τον διώξει. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το χτύπημα. Η ανησυχία στην πόλη είναι διάχυτη, καθώς η εγκληματικότητα παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Η απόπειρα ληστείας με δράστη τον ανήλικο μαθητή σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με τη χρήση μαχαιριού επιχείρησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Τον ανήλικο απέτρεψε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν στον χώρο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος άλλων οκτώ ατόμων για υποθέσεις ληστειών και κλοπών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις