Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός βουλευτή συνέλαβε επιδειξία που είχε γίνει φόβος και τρόμος

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός βουλευτή συνέλαβε επιδειξία που είχε γίνει φόβος και τρόμος

Ο αστυνομικός τον αναγνώρισε και του πέρασε χειροπέδες στη Θεσσαλονίκη. Ο επιδειξίας είχε προκαλέσει αναστάτωση το τελευταίο διάστημα, με τις αναρτήσεις για εκείνον στο διαδίκτυο να είναι αλλεπάλληλες…

Ο επιδειξίας είχε γίνει θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη, με τις επιθέσεις του να προκαλούν φόβο σε μητέρες και μαθητές. Η φωτογραφία του είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από άτομα που τον είχαν δει και είχαν προλάβει να τον απαθανατίσουν με το κινητό τους τηλέφωνο. Το γεγονός αυτό έπαιξε καταλυτική σημασία στη σύλληψή του. Αστυνομικός βουλευτή τον αναγνώρισε και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Το τελευταίο διάστημα είχαν αναφερθεί αρκετά περιστατικά για ένα άτομο που επαιτεί έξω από σχολεία του κέντρου στη Θεσσαλονίκη και παρενοχλεί σεξουαλικά μητέρες και μαθητές. Κάποιοι ανέφεραν ότι επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Η φωτογραφία του μαζί με τη σχετική καταγγελία αναρτήθηκαν σε αρκετές σελίδες του Facebook.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου του 2023, ένας αστυνομικός, που είχε δει την ανάρτηση σε σελίδα του Facebook, τον αναγνώρισε και τον ακινητοποίησε στην οδό Μητροπόλεως. Κάλεσε το 100 και λίγη ώρα αργότερα το άτομο προσήχθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ.

Ο αστυνομικός που ακινητοποίησε τον επιδειξία υπηρετεί στην ασφάλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κούβελα.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις