Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αθώος ο μαέστρος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων – Η μεγάλη ανατροπή και το ξέσπασμα

Θεσσαλονίκη: Αθώος ο μαέστρος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων – Η μεγάλη ανατροπή και το ξέσπασμα

Ο μαέστρος που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων είναι πλέον ελεύθερος. Τι είπε στους δικαστές για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο…

Αθώος, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκε 29χρονος μαέστρος σε συμφωνική ορχήστρα νέων, στη Θεσσαλονίκη, που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μουσικών, μελών της ορχήστρας, το διάστημα μεταξύ 2014 – 2017.

Η υπόθεση εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό μετά την έφεση που άσκησε ο ίδιος κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών και 7 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Ο 29χρονος από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για σκευωρία, πίσω από την οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκεται γυναίκα, πρώην στέλεχος της ορχήστρας.

«Ήθελε να με καταστρέψει, με ζήλευε», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης που τον έκριναν αθώο, για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Το δικαστήριο τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών, ομόφωνα για τη μία περίπτωση και κατά πλειοψηφία για την άλλη, παρά την πρόταση της εισαγγελέως που ζήτησε την καταδίκη του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις