Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς [pics, video]

Τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 70χρονο. Ο άντρας που τον έσπρωξε στο κενό, δηλώνει συντετριμμένος…

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 70χρονο που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Η οικογένειά του, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μια στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της.

Στην εξόδιο ακολουθία ήταν όλοι παρόντες. Συγγενείς, γείτονες και οι φίλοι του από το γήπεδο. Στεφάνι κατέθεσαν μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Άρης και ο Απόλλων Πόντου.

Συντετριμμένος δήλωσε μέσω του δικηγόρου του χθες και ο δράστης, ο οποίος ήταν και εκείνος φίλος του θύματος. Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές και να δώσει εξηγήσεις για τον μοιραίο καυγά που κόστισε την ζωή στον 70χρονο.

Το βίντεο ντοκουμέντο της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν προχθές το απόγευμα, την ώρα που το εβδομηντάχρονο θύμα βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε το ματς για την πρεμιέρα της football league.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο άτυχος άνδρας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται με άλλο οπαδό, όταν ξαφνικά ο κατηγορούμενος κινείται προς το μέρος του θύματος και τον απωθεί στα σκαλοπάτια της κερκίδας. Από την πτώση, ο εδβομηντάχρονος υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.

Η στιγμή του τσακωμού των δυο φιλάθλων στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Χανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Gepostet von Flashnews.gr am Sonntag, 29. September 2019

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις