Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη κίνηση στις τράπεζες – Συνεχείς έλεγχοι από τους αστυνομικούς στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη κίνηση στις τράπεζες – Συνεχείς έλεγχοι από τους αστυνομικούς στην πόλη

Σε ισχύ τα νέα μέτρα και στη Θεσσαλονίκη. Στις τράπεζες, γίνεται έλεγχος στις εισόδους, με τους περισσότερους να εμφανίζονται διαβασμένοι για αυτά που ισχύουν…

Πρώτη καθημερινή σήμερα για τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, που τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο (06-11-2021), χωρίς μέχρι στιγμής να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στα εμπορικά καταστήματα ή τις τράπεζες.

Κλιμάκια της αστυνομίας συνέχισαν τους ελέγχους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αλλού για να διαπιστωθεί εάν οι επιχειρήσεις συμμορφώνονται, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να συνεργάζεται πλήρως και να δείχνει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Στις τράπεζες που λειτούργησαν σήμερα για πρώτη φορά με τα νέα μέτρα ευτυχώς δεν παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές από κόσμο, με την κίνηση πάντως να είναι περισσότερο αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι περισσότερες διαθέτουν προσωπικό που ελέγχει τα πιστοποιητικά με την είσοδο των πελατών στο υποκατάστημα ενώ σε κάποιες ο έλεγχος γίνεται πριν την είσοδο και πάντοτε με γρήγορους ρυθμούς.

Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί σε δημόσιες υπηρεσίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ οι μόνες ουρές που παρατηρούνται αφορούν σε ελάχιστα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων ρουχισμού χωρίς και πάλι η αναμονή να είναι μεγάλη. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις