Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτή ήταν η ταχύτητα του σπορ αυτοκινήτου που σκότωσε τον ντελιβερά – Η ώρα της κηδείας

Θεσσαλονίκη: Αυτή ήταν η ταχύτητα του σπορ αυτοκινήτου που σκότωσε τον ντελιβερά – Η ώρα της κηδείας

Η φονική παράσυρση στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να προκαλεί οργή και θλίψη. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου διανομέα ετοιμάζονται για την κηδεία του. Ο ντελιβεράς είχε δύο παιδιά…

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του δυστυχήματος, συγκεντρώνουν στοιχεία με τα βίντεο ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους, από κάμερες ασφαλείας να είναι αποκαλυπτικά. Από τις αναλύσεις που έχουν γίνει, φαίνεται το μοιραίο σπορ αυτοκίνητο να έτρεχε με ταχύτητα που κυμαινόταν από 80 – 105 χλμ την ώρα. Παράλληλα ο οδηγός που αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, κατηγορείται ότι πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε τον 47χρονο.

Ήδη έχει διαπιστωθεί πως δεν είχε δίπλωμα. Είχε δανειστεί το αυτοκίνητο από συγγενή του. Μετά το δυστύχημα πήρε τηλέφωνο ένα θείο του για να ζητήσει βοήθεια. Σε εκείνον είπε: «Ούτε φρέναρα, τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα από πού μου ήρθε. Ακούω ένα μπαμ και τελείωσε. Αυτό ήτανε. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν τον είδα μπροστά μου να αντιδράσω».

Όπως είπε ο θείος του, στο Live News: «Ήρθε στο σπίτι και μου χτύπησε το κουδούνι. «Θείε, θείε. Έλα, έλα τράκαρα», αυτό. Μόνο αυτό, σοκαρισμένος. Και τρέχουμε εμείς με τη γυναίκα μου. Πάμε εκεί πέρα. Τι να δούμε. Σοκαριστήκαμε και εμείς. Του λέω «Ηρέμησε, όλα καλά, μην στεναχωριέσαι» και έκατσε στο πεζοδρόμιο ζαλιζότανε και μετά ήρθε η αστυνομία, και λέει: «Εσύ είσαι ο οδηγός;». «Ναι», λέει «Εγώ είμαι».

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση στο σημείο όπου ο 47χρονος διανομέας έχασε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιούν από το πρωί, συνάδελφοί του. Αφήνοντας από λίγα λουλούδια ή ένα κεράκι τιμούν τη μνήμη του εκφράζοντας τη βαθιά τους λύπη για το τραγικό γεγονός αλλά και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου.

Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για τις 10:45 στα κοιμητήρια της Θέρμης με την οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ζητήσει να τελεσθεί σε οικογενειακό κλοιό. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις