Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεφύγει – Το τέλος της σκοτεινής του δράσης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί αξιολόγησαν τις πληροφορίες και δεν έκαναν λάθος. Το απόγευμα που αλλάζει τη ζωή του πρωταγωνιστή της υπόθεσης…

Στη σύλληψη 42χρονου Αλβανού στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης προχώρησαν άντρες του τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας. Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιήσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 103 γραμμαρίων, 39 συσκευασίες με κοκαΐνη του 1 και 2 γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση, συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό των 460 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Εν τω μεταξύ, νέα αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, δύο ημέρες μετά από αντίστοιχη επιχείρηση κατά την οποία εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν προσαγωγές ατόμων, ενώ αντίστοιχες έφοδοι θα επαναλαμβάνονται ακόμη και σε καθημερινή βάση και μέχρι την απόδοση της περιοχής στους κατοίκους της “καθαρής” από κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε