Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της πυροσβεστικής που ψάχνει αγνοούμενο ψαρά – Οι εικόνες που κατέγραψε [vid]

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της πυροσβεστικής που ψάχνει αγνοούμενο ψαρά – Οι εικόνες που κατέγραψε [vid]

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της πυροσβεστικής ψάχνει ένα ίχνος του 40χρονου αγνοούμενου. Η κάμερά του εστιάζει και δίνει εικόνα…

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες στον Θερμαϊκό Κόλπο για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαρά, ηλικίας 40 με 45 ετών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν χθες το απόγευμα -το σκάφος του είχε εντοπιστεί 6 μίλια δυτικά-νοτιοδυτικά του Αγγελοχωρίου- και συνεχίστηκαν όλο το βράδυ.

Συμμετέχουν στις έρευνες αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, πληθώρα αλιευτικών και περιπολικό του Λιμενικού Σώματος από ξηράς.

Έρευνες για αγνοούμενο ψαρά και στη λίμνη Βόλβη

Το μη στελεχωμένο αεροσκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος τύπου EOS mini UAV SYSTEM, πραγματοποιεί σήμερα πτήση στη λίμνη Βόλβη, συμμετέχοντας στην επιχείρηση αναζήτησης του Ν.Σ. 40 ετών.

Η αναζήτηση του ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2018, ύστερα από ανατροπή βάρκας στην οποία επέβαινε μαζί με τον Η.Κ. 70 ετών, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης, 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 6 οχήματα και μια διασωστική λέμβο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού, τη 2η και την 1η ΕΜΑΚ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις