Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το τέρας της ΕΡΤ3 που βίαζε την 9χρονη κόρη φίλου του (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει – Άφωνοι οι συνάδελφοι του δράστη στην ΕΡΤ3 που έμαθαν για τον βιασμό και τα αρρωστημένα βίντεο παιδικής πορνογραφίας…

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο και ειδικότερα η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με τον 56χρονο εργαζόμενο τηλεοπτικού σταθμού της πόλης, ο οποίος βίαζε επί δυο χρόνια 9χρονη κόρη φίλου του. Όπως αναφέρει η “Espresso” τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, που εργαζόταν στην ΕΡΤ 3, ξεσκέπασε ένας φίλος του, στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίντεο στο οποίο ασελγούσε εις βάρος της 9χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος μεθούσε τον πατέρα της 9χρονης ώστε να μπορεί μετά ανενόχλητος να ασελγεί εις βάρος της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί σύμφωνα αντίκρυσαν στο σπίτι του ένα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη β’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Εναντίον του απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες, τρεις σε βαθμό κακουργήματος και η τέταρτη σε βαθμό πλημμελήματος. Πρόκειται για τις πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ο κατηγορούμενος, που εργαζόταν ως τεχνικός στον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης και είναι πατέρας δυο ενήλικων παιδιών, φέρεται να αποδέχεται μέρος των πράξεών του, αρνούμενος -πάντως- το βιασμό. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη, βρέθηκαν αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά, όπως επίσης γυναίκες σε δημόσιους χώρους και αστικά λεωφορεία. Μέχρι να απολογηθεί παραμένει κρατούμενος στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso – Τηλεόραση Mega

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε