Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτοψία στο σημείο που ο πλαστικός χειρουργός δέχτηκε άγρια επίθεση – Βίντεο με την ενέδρα

Θεσσαλονίκη: Αυτοψία στο σημείο που ο πλαστικός χειρουργός δέχτηκε άγρια επίθεση – Βίντεο με την ενέδρα

Ο πλαστικός χειρουργός παραμένει τραυματισμένος σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα. Οι αστυνομικοί αναλύουν τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας…

Ο πλαστικός χειρουργός αναμένεται να δώσει κατάθεσει σε αστυνομικούς όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, για να απαντήσει αν είχε προηγούμενα με κάποιους. Για την ώρα οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν τα κίνητα της ενέδρας ήταν προσωπικά ή επαγγελματικά. Ο άτυχος γιατρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Τα κίνητρα της επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε βάρος 47χρονου πλαστικού χειρουργού, έξω από το ιατρείο του επί της Λεωφόρου Νίκης 25, στη Θεσσαλονίκη, αναζητεί η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, ενώ εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης ερευνούν εάν τα κίνητρα ήταν προσωπικά ή επαγγελματικά και προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται η κατάθεση του ίδιου του θύματος που νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον γιατρό και τον περίμεναν να βγει από την οικοδομή όπου στεγάζεται το ιατρείο του. Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή. Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις