Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα ανίψια του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Οι γονείς άφηναν τα παιδιά στο σπίτι των παππούδων τους, στη Θεσσαλονίκη, για να πάνε στη δουλειά και δυστυχώς, εκεί βρισκόταν και ο θείος τους…

Ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι οι ασύλληπτες πράξεις, έγιναν όταν τα παιδιά ήταν μόλις 3, 5 και 6 ετών, το 2009 και έως το 2013, αλλά τώρα βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 51 ετών άνδρα.

Οι φωτογραφίες του και το όνομά του, δημοσιοποιήθηκαν στο site της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, γιια πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται πως και ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει μιλήσει για την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Ανακουφισμένη η οικογένεια του παιδιού που μίλησε

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr η δικηγόρος του 18χρονου θύματος, Ανθουλα Ανασογλου:

«Η οικογένεια του 18χρόνου με ανακούφιση δέχεται το γεγονός της δημοσιοποίησης των στοιχείων του δράστη. Το θάρρος, η δύναμη και η ψυχή του 18χρόνου που με την κατάθεση του έριξε φως σε μια τόσο σκοτεινή υπόθεση, ευχόμαστε να βοηθήσει κι άλλα παιδιά κι άλλους γονείς γιατί κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος. Υπάρχουν οι αρμόδιοι, υπάρχουν ειδικοί και υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν άμεσα σε τέτοιες καταστάσεις. Όποιος γνωρίζει κάτι ας συνδράμει. Δεν είναι μόνος κανείς».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις