Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνες από το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» που έδεσε στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνες από το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» που έδεσε στο λιμάνι

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στη Θεσσαλονίκη, με τους ταξιδιώτες να έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές…

Κανονικά στην ώρα του, στις 08:00 το πρωί, έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» της Silver Sea του Ομίλου Royal Caribbean, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας συνολικά 534 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς.

Το κρουαζιερόπλοιο, θα αναχωρήσει στις πέντε το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη με επόμενό του προορισμό την Μύκονο, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του, τον Πειραιά.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στέλεχος του «Κοσμάτος», που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο, η πλειονότητα των επιβατών του «Silver Spirit» επισκέπτονται τη Βεργίνα, ενώ πολλοί επέλεξαν την περιήγηση στην πόλη, συμμετέχοντας στο τετράωρο city tour που διοργανώθηκε, με επισκέψεις σε αξιοθέατα όπως ο Λευκός Πύργος, ο ‘Αγιος Δημήτριος, η Ροτόντα και τα Κάστρα.

Η συγκεκριμένη προαναφερόμενη κρουαζιέρα είναι 11ήμερη και ρίχνει άγκυρα στα λιμάνια του Πειραιά, της Σαντορίνης, της Ρόδου, αλλά και στα τουρκικά παράλια -Μαρμαρά (Bodrum), Κουσάντασι, Δικελί- και στην Κωνσταντινούπολη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις