Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε τα αγριογούρουνα που κατέβηκαν στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Δείτε τα αγριογούρουνα που κατέβηκαν στην Καλαμαριά

Τα αγριογούρουνα κατέβηκαν στην Καλαμαριά, με τις εικόνες από την περιοχή να τροφοδοτούν μια σειρά από συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Τα αγριογούρουνα συνεχίζουν να μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχής, σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή και συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση. Οι εικόνες από την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, έρχονται να επαναφέρουν στο προσκήνιο το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των συγκεκριμένων ζώων και τους κινδύνους από την παρουσία τους, κοντά σε ανθρώπους.

Τα αγριογούρουνα εθεάθησαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Άι Γιάννη στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Με τον οδηγό που τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία, να βάζει χειρόφρενο και να περιμένει να φύγουν τα ζώα.

Οι κάτοικοι του Πανοράματος έχουν συνηθίσει να βλέπουν αγριογούρουνα στην περιοχή τους, καθώς πολύ συχνά κάνουν την εμφάνισή τους.

Αυτή τη φορά κατέβηκαν μέχρι την περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην επέκταση του Αϊ Γιάννη. Αναζητούν τροφή και κινούνται στην αστική περιοχή. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του rthess.gr με τα αγριογούρουνα να κόβουν βόλτες σε κατοικημένη περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις