Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» που έφερε εκατοντάδες τουρίστες στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Δείτε το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» που έφερε εκατοντάδες τουρίστες στην πόλη

Το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» έδεσε για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο επιλογές που είχαν μπροστά τους οι τουρίστες…

Τριάντα μία φορές θα δέσει εντός του 2023, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», το οποίο έφτασε σήμερα το πρωί στην πόλη για δεύτερη φορά φέτος.

Αρκετοί από τους επιβάτες, που είναι στην πλειονότητά τους Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι, θα επισκεφθούν τη Βεργίνα, ενώ οι υπόλοιποι επέλεξαν την περιήγηση στην πόλη, συμμετέχοντας στο τετράωρο city tour που έχει διοργανωθεί, με επισκέψεις σε αξιοθέατα όπως ο Λευκός Πύργος, ο Άγιος Δημήτριος, η Ροτόντα και τα Κάστρα.

Σημειώνεται ότι για το 2023 έχουν επιβεβαιωθεί 69 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από 22 εταιρείες, πέντε εκ των οποίων, μάλιστα, ενέταξαν στο πρόγραμμά τους την πόλη για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2022, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έδεσαν 61 κρουαζιερόπλοια, από 17 το 2021, ενώ πέρυσι η έλευσή τους ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, στις 5 Φεβρουαρίου, και το τελευταίο «έδεσε» στις 22/12/2022.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις