Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δέντρο αντί για φύλλα έχει σκουπίδια – Η απίθανη εξήγηση και οι εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Κάτω από το δέντρο υπάρχει κάδος σκουπιδιών που είναι άδειος. Άφωνοι οι περαστικοί και παντελώς αδιάφοροι οι ένοικοι της πολυκατοικίας…

Μια απαράδεκτη εικόνα που δείχνει την ανευθυνότητα και τον χαρακτήρα ορισμένων πολιτών της Θεσσαλονίκης. Σακούλες με σκουπίδια ανάμεσα σε κλαδιά μιας νερατζιάς σε δρόμο περιοχής της πόλης. Αυτή είναι η «θλιβερή» κατάσταση που βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3, Νικόλαος Λαδιανός.

Κάτω ακριβώς από το δέντρο, βρίσκεται ένας κάδος και προφανώς κάποιοι κάτοικοι δεν έχουν καλό σημάδι. Όπως όλα δείχνουν, ορισμένοι ρίχνουν από το μπαλκόνι τα σκουπίδια τους, γιατί βαριούνται να κατέβουν και να τα βάλουν στο κάδο. Αποτέλεσμα είναι οι σακούλες με τα σκουπίδια να «κοσμούν» το δέντρο με τους περαστικούς να κοιτούν για ώρα και να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Κάπως έτσι η ζωή στην περιοχή συνεχίζεται κανονικά με τις σακούλες να παραμένουν στα κλαδιά και να μην ασχολείται κανείς. Όπως φαίνεται, κάποιοι όχι μόνο βαριούνται να κατέβουν από τα σπίτια τους για να πετάξουν τα σκουπίδια, αλλά δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ειδοποιήσουν τις αρχές για να καθαρίσουν το δέντρο. Είναι αυτό που λένε… ούτε στη Ζιμπάμπουε!

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε