Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δερμάτινες πολυθρόνες για τους καλούς πελάτες – Η εισβολή που χάλασε το παράνομο παιχνίδι [pics]

Θεσσαλονίκη: Δερμάτινες πολυθρόνες για τους καλούς πελάτες – Η εισβολή που χάλασε το παράνομο παιχνίδι [pics]

Η εισβολή αστυνομικών σε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια στην Θεσσαλονίκη, έβγαλε λαβράκι. Συνελήφθησαν…

ένας Έλληνας και μία αλλοδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος καθώς και τρεις Έλληνες παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για –κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι στον χώρο είχαν εγκατασταθεί συνολικά 25 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε 3 από τους οποίους κατελήφθησαν οι πελάτες – παίκτες να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια καθώς και ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποτελούσε το κέντρο διαχείρισης και ελέγχου (server).

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 25 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κεντρική μονάδα (server) με τα παρελκόμενά της και 3 ειδικά τηλεχειριστήρια, που επέτρεπαν την αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το κατάστημα μετά τον έλεγχο αστυνομικών

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες παίκτες εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, για τις οποίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις