Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διακίνηση ναρκωτικών σε γνωστή καφετέρια! 11 συλλήψεις μετά την αιφνιδιαστική έφοδο αστυνομικών

Θεσσαλονίκη: Διακίνηση ναρκωτικών σε γνωστή καφετέρια! 11 συλλήψεις μετά την αιφνιδιαστική έφοδο αστυνομικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Με χειροπέδες και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα την κατάλληλη στιγμή…

Με στόχο την αντιμετώπιση της κατοχής και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και ειδικότερα σε χώρους και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επιχείρηση σε καφέ-μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-12-2019).Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά έντεκα άτομα μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και συγκεκριμένα:

7 άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί όπλων. 1 άτομο δυνάμει σχετικού εγγράφου. 1 άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβάσεις λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο της έρευνας καθώς και σε οικία μιας εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 121 δισκία LSD Micro, 1,55 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ( MDMA), ναρκωτικά δισκία ecstasy, ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένας σουγιάς συνολικού μήκους 15 εκατοστών, σιδηρογροθιά και σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις