Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες χτύπησαν για 12η φορά και άφησαν άφωνο τον ιδιοκτήτη που τους έβλεπε στο κινητό

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες χτύπησαν για 12η φορά και άφησαν άφωνο τον ιδιοκτήτη που τους έβλεπε στο κινητό

H διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, με τον ιδιοκτήτη να παρακολουθεί τα όσα συνέβαιναν απευθείας από το κινητό του τηλέφωνο…

Η διάρρηξη σε φούρνο στη Θεσσαλονίκη, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες που είχαν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να βάλει κάμερες ασφαλείας που του έδωσαν τη δυνατότητα να βλέπει απευθείας τα όσα συνέβαιναν και αργότερα να προδώσουν την ταυτότητα των δραστών. Εκείνων που μπήκαν άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και στο τέλος έφυγαν με κουλούρια!

Θύμα για 12η φορά έπεσε ένας επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είδε τους διαρρήκτες στο κινητό του να εισβάλουν στον φούρνο του. Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, τα οποία έψαχναν επί ώρες για χρήματα, αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε φροντίσει να μην αφήνει πλέον τις εισπράξεις στο ταμείο.

Έτσι, όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να αποσπάσουν χρήματα, γέμισαν τις τσάντες τους με κουλούρια και μπισκότα. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και ταυτοποιήθηκαν από το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου οδηγήθηκαν υποστήριξαν ότι πεινούσαν και δεν είχαν σκοπό να αρπάξουν χρήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις