Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «άδειασε» καφετέρια – Φεύγοντας πήρε μαζί του μπισκότα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «άδειασε» καφετέρια – Φεύγοντας πήρε μαζί του μπισκότα

Διαρρήκτης κατάφερε και «μπούκαρε» σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε μόλις τρία λεπτά κατάφερε να φύγει με χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και… μπισκότα.

Ήταν ξημερώματα της Τρίτης 11/04 στις 04:30 όταν ο διαρρήκτης κατάφερε και εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού στη Θεσσαλονίκη και ήταν κλειστό εκείνη την ώρα. Έμεινε μέσα σε αυτό μόλις 3 λεπτά και, μεταξύ άλλων, πήρε φεύγοντας και αρκετά μπισκότα από τον κεντρικό πάγκο.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλάει στο newsit.gr για όλα όσα έγιναν και περιγράφει:

«Ήταν ξημερώματα Τρίτης όταν ο δράστης μπήκε στο κατάστημα μου. 04:32 μπήκε μέσα και 04:35 βγήκε. Μας πήρε ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο, περίπου 70 ευρώ σε κέρματα που είχαμε στο ταμείο και πήρε και κάποια απο τα μπισκότα που έχουμε στον πάγκο. Πέταξε κάτω πολλά πράγματα, αναστάτωσε τα πάντα και άνοιξε τα ντουλάπια. Η συνολική ζημιά που μας έκανε είναι κοντά στα 1.000 ευρώ.

Κατάφερε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα χωρίς να σπάσει την κλειδαριά. Έβγαλε με επαγγελματικό τρόπο τον πείρο και την άνοιξε εύκολα. Φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά τι να κάνει. Δυστυχώς δεν είχα μέχρι τώρα κάμερα ασφαλείας μέσα στο μαγαζί για να δω ακριβώς τις κινήσεις του και έβαλα τώρα αλλά πλέον είναι αργά, το κακό έγινε».

Στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται από δύο διαφορετικές κάμερες, η στιγμή που ο δράστης αποχωρεί από το κατάστημα και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση με τη λεία στην τσάντα του.

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις