Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε βρέφος 5,5 μηνών μετά από χειρουργείο για εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε βρέφος 5,5 μηνών μετά από χειρουργείο για εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση ένας βρέφος μόλις 5,5 μηνών στη Θεσσαλονίκη. Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο το αγγελούδι μέχρι να χειρουργηθεί. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι…

Κορυφώνεται η αγωνία για το βρέφος που υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, μετά την εσωτερική αιμορραγία που διαπιστώθηκε. Η κατάστασή του, χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ως κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Δεν έχουν γίνει γνωστά που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό η μητέρα του, που προσεύχεται να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η περιπέτεια του μωρού της.

Το βρέφος μόλις 5,5 μηνών παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Απριλίου, όταν ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η μητέρα του βρέφους ξεκίνησε για το νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο δεν εφημέρευε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, μιας και ήταν το πιο κοντινό στο σπίτι της.

Το βρέφος, μετά από την εξέταση γιατρών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο και εφημέρευε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όμως, έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του βρέφους στο Ιπποκράτειο, που είναι το μοναδικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Το 5,5 μηνών βρέφος αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού οι γιατροί εντόπισαν εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι.

Το βρέφος παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου σε βαριά κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις