Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Διεθνής Μαραθώνιος: Ο μεγάλος νικητής, η αφλογιστία του πιστολιού και ο σκύλος δρομέας

Θεσσαλονίκη – Διεθνής Μαραθώνιος: Ο μεγάλος νικητής, η αφλογιστία του πιστολιού και ο σκύλος δρομέας

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλος νικητής ο Ιάσωνας Ιωαννίδης. Απρόοπτο με το όπλο του αφέτη, ενώ ένας σκύλος έτρεξε πάνω σε αμαξίδιο ΑμεΑ…

Ο αθλητής του Ηρακλή, Ιάσωνας Ιωαννίδης, είναι ο πρώτος αθλητής που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, διανύοντας 42 χιλιόμετρα!

Ο Ιάσωνας κατόρθωσε να τερματίσει σε 2:27:32”, κόβοντας πρώτος την κορδέλα του τερματισμού. Οι αθλητές ξεκίνησαν από την Πέλλα και τερμάτισαν (όσοι άντεξαν…) στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία. 

Δείτε βίντεο του GRTimes από τη γραμμή του τερματισμού:

Mε τη δύση του ηλίου διεξήχθη αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ.

Πρώτος τερμάτισε ο Jacobo Buturini, ενώ πρώτη από τις γυναίκες έκοψε το νήμα η Καλλιόπη Σκαρπέτη.

Κατά την αντίστροφη μέτρηση και ένα δευτερόλεπτο πριν ο ήχος από το πιστόλι σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα, παρουσιάστηκε αφλογιστία στο όπλο του αφέτη…

Δείτε βίντεο του ThessToday από την εκκίνηση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου: 

Στο αμαξίδιο ενός ατόμου με αναπηρία βρέθηκε ένας… σκύλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στον αγώνα δρόμου των 21 (!) χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του 9ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης – ΖeniΘ.

Δείτε το βίντεο του ThessToday:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις