Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος του πατέρα που “ταμπουρώθηκε” μαζί με τα παιδιά του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αίσιο τέλος είχε οικογενειακό επεισόδιο που διαδραματίστηκε τις τελευταίες ώρες στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, όπου 43χρονος αφού διαπληκτίστηκε με την 38χρονη μητέρα των ανήλικων παιδιών του, την έβγαλε από το σπίτι και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό της οικίας, παραμένοντας εκεί όλη τη νύχτα μαζί με τα παιδιά.

Τελικά το πρωί πείστηκε από ειδικούς διαπραγματευτές της Αστυνομίας να παραδοθεί και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κρατείται.

Το επεισόδιο ξεκίνησε χθες στις 9.30 το βράδυ, όταν σημειώθηκε καβγάς, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μεταξύ του 43χρονου και της 38χρονης. Ο άνδρας, κατά πληροφορίες, φέρεται ότι κρατούσε μαχαίρι και αεροβόλο όπλο.

Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το ανδρόγυνο ζούσε μαζί ή σε διάσταση, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό κι άλλοι καβγάδες ανάμεσά τους.

Ο άνδρας φαίνεται ότι απείλησε τη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι, για να μείνει ο ίδιος μόνος του με τα δύο παιδιά, ηλικίας 3 και 6 ετών. Η περιοχή «κυκλώθηκε» από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές ανέλαβαν να πείσουν τον 43χρονο «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου να παραδοθεί, κάτι που συνέβη τελικώς ύστερα από αρκετές ώρες.

Tα παιδιά, παρότι σοκαρισμένα, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης όπου εξετάζεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε