Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δολοφονία ο θάνατος 42χρονου – Ανατροπή δεδομένων και αποκάλυψη για το στυγερό έγκλημα

Θεσσαλονίκη: Δολοφονία ο θάνατος 42χρονου – Ανατροπή δεδομένων και αποκάλυψη για το στυγερό έγκλημα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε το έγκλημα με τη δολοφονία του 42χρονου στη Θεσσαλονίκη. Τι είχε οδηγήσει τους αστυνομικούς, σε εσφαλμένη εντύπωση για τον θάνατο του θύματος…

Το τραγικό τέλος του 42χρονου στη Θεσσαλονίκη έκρυβε πίσω μια δολοφονία. Το έγκλημα στον Δενδροπόταμο αποκαλύφθηκε κατά της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έδειξε κακώσεις στη σορό του. Ο άτυχος άντρας είχε βρεθεί νεκρός σε στέκι τοξικομανών και δίπλα του σύνεργα που παρέπεμπαν σε θάνατο από χρήση ουσιών. Όπως φαίνεται οι δράστες είχαν στήσει αυτό το σκηνικό για να μπερδέψουν τους αστυνομικούς και να κερδίσουν χρόνο. Τα κατάφεραν αφού απομακρύνθηκαν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, που συνεχίζει την έρευνα.

Πιο αναλυτικά, σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος 42χρονου, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί το πρωί της 28ης Οκτωβρίου σε υπαίθριο χώρο, στον Δενδροπόταμο στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά υπήρχαν ενδείξεις ότι ο θάνατος οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, εκδοχή στην οποία συνέκλιναν το γεγονός ότι το σημείο εντοπισμού του, βρίσκεται σε στέκι τοξικομανών, ενώ επιπλέον συγκεντρώθηκαν σύνεργα που αποδείκνυαν τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών. 

Ωστόσο, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν κακώσεις στη σορό του 42χρονου Έλληνα, που παραπέμπουν σε έγκλημα και στυγερή δολοφονία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως δολοφονία και ο φάκελος για την εξιχνίασή του διαβιβάστηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις