Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έγιναν κλέφτες για να πουλήσουν παγωτά σε κορονοπάρτι μέσα στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Έγιναν κλέφτες για να πουλήσουν παγωτά σε κορονοπάρτι μέσα στο ΑΠΘ

Ανήλικοι διέρρηξαν τον καταψύκτη ενός περίπτερου που βρίσκεται στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στην Θεσσαλονίκη και πήραν τα περισσότερα παγωτά. Το περίπτερο που βρέθηκε στο στόχαστρο των ανήλικων απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Όταν συνελήφθησαν, παραδέχτηκαν ότι τα έκλεψαν για να τα πουλήσουν σε πάρεα του πανεπιστημίου.

Περαστικός αντιλήφθηκε την πράξη τους και κάλεσε την αστυνομία. Άμεσα κινήθηκαν προς το σημείο δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ. Στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Εθν. Αμύνης εντόπισαν τους τρεις ανήλικους με τα κουτιά στα χέρια.

Προσπάθησαν να τρέξουν προς το ΑΠΘ για να γλιτώσουν όμως δεν τα κατάφεραν. Οι αστυνομικοί τους εγκλώβισαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για δύο 16χρονους και έναν 17χρονο, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Οι δράστες τη στιγμή της σύλληψης επέστρεφαν στο ΑΠΘ με σκοπό να πουλήσουν τα κλεμμένα παγωτά σε άτομα που διασκέδαζαν στο πάρτι που ήταν σε εξέλιξη. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης άγνωστοι είχαν διαρρήξει και πάλι τον καταψύκτη του συγκεκριμένου περιπτέρου, παίρνοντας τα παγωτά. Η ιδιοκτήτρια βρίσκεται σε απόγνωση. Οι δύο κλοπές της στοίχισαν περίπου 700 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις