Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Εγώ φαίνομαι να περπατάω στο βίντεο όχι ο Lamanif» – Τι λέει φίλος του αγνοούμενου ράπερ

Θεσσαλονίκη: «Εγώ φαίνομαι να περπατάω στο βίντεο όχι ο Lamanif» – Τι λέει φίλος του αγνοούμενου ράπερ

Στα ύψη παραμένει η αγωνία για την τύχη του ράπερ Lamanif την ώρα που έχει προκληθεί σάλος με ένα βίντεο που δήθεν τον δείχνει να περιπλανιέται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες ώρες, ενώ οι έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου ράπερ Lamanif, που είχε απειλήσει ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ένα βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και σε μέσα ενημέρωσης, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ο ράπερ περπατά παρέα με ένα δεύτερο άτομο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο στενός φίλος του Lamanif, Γιώργος Σεργιώτης, γνωστός και ως Afo, ξεκαθαρίζει μιλώντας στο GRTimes ότι στο βίντεο δεν απεικονίζεται ο αγνοούμενος. 

«Στο βίντεο που κυκλοφορεί και δήθεν περιπλέκει την υπόθεση, δεν είναι ο φίλος μου. Είμαι εγώ! Χτες περπατούσα μαζί με τον manager μου στο κέντρο της πόλης και κάποιος μας τράβηξε βίντεο. Από τότε έχει παίξει παντού», διευκρινίζει.

Ομολογουμένως, οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, παρουσιάζουν απίστευτες ομοιότητες, τόσο στο στυλ όσο και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, αφού και οι δύο φέρουν τατουάζ και ντύνονται πανομοιότυπα.

«Όλα τα μάθαμε από το βίντεο – Έχουμε υποψίες αλλά όχι αποδείξεις»

Όπως εξηγεί ο Afo, η οικογένεια του Lamanif, φίλοι του και γνωστοί, είναι σοκαρισμένοι από την εξαφάνισή του. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο κοινωνικός κύκλος του Lamanif ενημερώθηκε για τις απειλές που δεχόταν και την ψυχολογική βία, από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Click4more: Εξαφάνιση ράπερ: Άκαρπες έρευνες στη Θεσσαλονίκη – “Σηκώθηκε” και drone

«Τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Ήταν πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία του στη μουσική, όπως όλοι μας. Δε γνώριζα το παραμικρό, διότι δε μας είχε πει ούτε μας είχε δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τα μάθαμε όλα από το βίντεο. Δεν γνωρίζαμε καν ότι συναναστρεφόταν με αυτό το κύκλωμα γυναικών. Δεν ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι γυναίκες. Έχουμε κάποιες υποψίες, ψάχνοντας στα social media, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή κάποιο στοιχείο», αναφέρει.

Τον ψάχνουν σε παλιά στέκια και πάρκα

Οι έρευνες για την ανεύρεση του 24χρονου ράπερ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στην περιοχή της Περαίας από τους εθελοντές διασώστες ΟΦΚΑΘ, αλλά και από γνωστούς, φίλους και συγγενείς του ράπερ. Οι προσπάθειες ανεύρεσής του ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

«Ψάχνουμε όλη μέρα σε στέκια, σε πάρκα, παίρνουμε τηλέφωνα φίλους και κοινούς γνωστούς. Αυτό το «πού μπορεί να είναι» βασανίζει όλη μέρα το μυαλό μας! Κάθε μέρα οργανωνόμαστε και ψάχνουμε όλοι οι φίλοι του. Ανησυχούμε πολύ διότι όσο περνάνε οι μέρες και δεν τον βρίσκουμε στενεύουν τα περιθώρια», αναφέρει.

Το βίντεο με τις προσωπικές του στιγμές αναπαράχθηκε από ανταγωνιστές

Ο Afo διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το ποια είναι η πηγή της διαρροής του βίντεο που απεικονίζει τον Afo σε πολύ προσωπικές στιγμές του με μία γυναίκα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «όλοι γνωρίζουν ότι ανταγωνιστές του το αναπαρήγαγαν, αλλά δεν ξέρουμε ποιος το διέρρευσε». Η οικογένεια του Lamanif, έχει αναλάβει τη διερεύνηση του συγκεκριμένου ζητήματος.

«Φίλε, γύρνα πίσω σώος, όλα τα άλλα λύνονται»

Η οικογένεια και ο φιλικός περίγυρος του Lamanif, είναι συντετριμμένοι. Όπως αναφέρει ο Afo, όλοι αγωνιούν. Η τελευταία επικοινωνία του Afo με μέλος της οικογένειας του Lamanif, ήταν με τον 15χρονο αδερφό του: «Όταν μιλήσαμε, ο μικρός ήταν σοκαρισμένος και στεναχωρημένος. Έκλαιγε πολύ», αναφέρει.

Το μήνυμα του Afo στον αγαπημένο του φίλο, είναι να γυρίσει το γρηγορότερο κοντά τους και υγιής.

«Φίλε, γύρνα πίσω σώος, όλα τα άλλα λύνονται», αναφέρει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις