Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τη διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τη διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών…

Με σημαίες ακόμα και σταυρούς, οι συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη εκφράζουν την αντίθεσή τους, στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον πολιτικό γάμο. Ζητούν επιπλέον να σταματήσει η έκδοση νέων ταυτοτήτων αλλά και τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα, με τον κόσμο να αρχίζει να συγκεντρώνεται κοντά στον Λευκό Πύργο, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια καθώς και ενάντια στα εμβόλια και την κάρτα του πολίτη, βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες, πανό αλλά και σταυρό με τον Ιησού Χριστό ως Εσταυρωμένο και λένε πως «έχουμε εισέλθει στην πιο σκοτεινή εσχατολογική εποχή της ανθρωπότητας».

Τάσσονται κατά του νέου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, κατά των εμβολίων «του θανάτου», όπως αναφέρουν και κατά των νέων ταυτοτήτων και της κάρτας του Πολίτη.

Ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία τους λέγοντας «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η ορθοδοξία» και κρατούν σημαίες που γράφουν «ορθοδοξία ή θάνατος». Δείτε το βίντεο του karfitsa.gr…

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα μέσω Facebook, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις