Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Είναι διασωληνωμένος στην Εντατική» λέει η θεία του 23χρονου που κατήγγειλε επίθεση από γνωστό τράπερ

Θεσσαλονίκη: «Είναι διασωληνωμένος στην Εντατική» λέει η θεία του 23χρονου που κατήγγειλε επίθεση από γνωστό τράπερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Αυτή τη στιγμή ζούμε ένα δράμα μέσα στην οικογένεια και ζούμε στιγμές αγωνίας και ζητάμε τον σεβασμό όλων. Οι γονείς έχουν υποβάλει μήνυση κατά του ατόμου που το προκάλεσε όλο αυτό» αναφέρει στο newsit.gr η θεία του 23χρονου, που περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, «πρωταγωνιστής» της επίθεσης, είναι γνωστός τράπερ.

«Ο ανιψιός μου έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και είναι ακόμα διασωληνωμένος στην εντατική του ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, είναι φειδωλοί στα λόγια τους και περιμένουμε» λέει στο newsit.gr η θεία του νεαρού, που από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλοντας τον γνωστό τράπερ.

«Έγινε στα καλά καθούμενα»

«Ο ανιψιός μου είχε πάει με την παρέα του σε ένα μαγαζί να πιει μια μπύρα και όλα έγιναν όταν έφυγε από εκεί. Προχωρούσαν στον δρόμο για να πάνε στο σπίτι. Βρέθηκαν στον δρόμο τους αυτοί οι δύο. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε. Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Έγινε στα καλά καθούμενα» περιγράφει η θεία του 23χρονου θύματος.

Και καταλήγει:

«Πάντως έχουμε κινηθεί νομικά και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό που προέχει είναι να γίνει καλά το παιδί»…

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ τελικά δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο δικηγόρος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης, έχει πει στο newsit.gr ότι έχει διαθέσει τον πελάτη του στις αρχές, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ειδοποιηθεί και δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα εναντίον του…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις