Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Είπα στον Νορβηγό να σταματήσει η κουβέντα για να μην μαλώνουμε» λέει ο 32χρονος τραυματίας

Θεσσαλονίκη: «Είπα στον Νορβηγό να σταματήσει η κουβέντα για να μην μαλώνουμε» λέει ο 32χρονος τραυματίας

Στο μοιραίο βράδυ της αιματηρής συμπλοκής αναφέρθηκε και ο κουμπάρος του δολοφονημένου αστυνομικού, που τραυματίστηκε επίσης από τον 44χρονο Νορβηγό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος τραυματίας ανέφερε πως μιλούσαν με τον άνδρα με την κοτσίδα και διαφωνούσαν για κάτι ασήμαντο, με την συζήτηση να γίνεται πιο έντονη και κάποια στιγμή είπε στον Νορβηγό «να σταματήσει η κουβέντα για να μην μαλώνουμε».

«Κάποιες στιγμές μιλούσαμε με τον άνδρα με την κοτσίδα και εγώ και ο Χάρης και κάποια στιγμή είχε προηγηθεί μια διένεξη μεταξύ τους που τελείωσε γρήγορα. Μετά ενώ εγώ συζητούσα κάτι με τον άνθρωπο με την κοτσίδα για κάτι ασήμαντο που δεν θυμάμαι και είχαμε μια διαφωνία πάνω σε αυτό, η συζήτηση έγινε έντονη και θυμάμαι να του είπα να σταματήσει για να μην μαλώνουμε, αφού είμασταν στο όριο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άνδρας.

Εκεί κατάλαβε πως τον χτύπησε χωρίς να θυμάται αν ήταν πρώτα στο στήθος ή στο πόδι. Τότε γύρισε προς τον αστυνομικό και είπε «Χάρη με χτύπησε και σχεδόν ταυτόχρονα ο Χάρης που ήταν δίπλα μου χτύπησε αυτόν τον άνδρα στο κεφάλι με μπουνιές. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τι έγινε. Είδα το παντελόνι μου πως είχε αίματα πολλά και βγαίνοντας βλέπω στο πάτωμα τον Χάρη γεμάτο αίματα».

Τι ισχυρίζεται ο μαχαιροβγάλτης

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του 32χρονου κουμπάρου του, ύστερα από συμπλοκή, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Απολογούμενος ο 44χρονος Νορβηγός, που διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί στη ζωή μου σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφανίσιμη μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε», φέρεται να είπε κατά την απολογία του.

Όσον αφορά το μαχαίρι παλάμης με το οποίο τέλεσε τις πράξεις του, κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα. Δήλωσε δε, μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις