Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν «καλοκαιρινό» υπό κατάληψη σχολείο – Δείτε τις εικόνες που άφησαν οι εξωσχολικοί

Θεσσαλονίκη: Έκαναν «καλοκαιρινό» υπό κατάληψη σχολείο – Δείτε τις εικόνες που άφησαν οι εξωσχολικοί

Το σχολείο παραμένει και σήμερα κλειστό αφού είναι αδύνατον να γίνουν μαθήματα. Οι εξωσχολικοί που μπήκαν τη νύχτα άφησαν τα σημάδια τους, σε όλους τους χώρους…

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν εξωσχολικοί σε υπό κατάληψη σχολείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μόλις μπήκε στο εσωτερικό του σχολείου ο διευθυντής του Λυκείου δεν πίστευε στα μάτια του.

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της ΕΡΤ3 Λία Χριστάρα, ο διευθυντής βρήκε σπασμένες πόρτες, τουαλέτες, τζάμια ενώ στο χώρο υπήρχαν στρώματα, τα οποία είχαν βρει στα σκουπίδια οι εξωσχολικοί και είχαν πάρει και τις κουρτίνες για να σκεπαστούν.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και τη σήμανση προκειμένου να πάρουν αποτυπώματα και στοιχεία για να βρεθούν οι δράστες. Μάλιστα οι μαθητές του σχολείου όταν αντίκρυσαν και εκείνοι τις ζημιές που είχαν προκληθεί από τους εξωσχολικούς, θέλησαν να τον βοηθήσουν.

Το σχολείο δεν θα λειτουργήσει σήμερα προκειμένου να γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης. Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του σχολείου που μετέδωσε η ΕΡΤ3…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις