Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν περίπτερο και τράκαραν με ταξί – Εικόνες μετά το τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν περίπτερο και τράκαραν με ταξί – Εικόνες μετά το τροχαίο

Η κλοπή σε περίπτερο ολοκληρώθηκε, όμως κατά τη διαφυγή τους οι δράστες προκάλεσαν τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η μηχανή τους έπεσε πάνω σε ταξί…

Οι δύο δράστες γκάζωσαν μετά την κλοπή και προκάλεσαν τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η μηχανή τους συγκρούστηκε με ταξί και ο ένας τραυματίστηκε. Ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από τους αστυνομικούς που συνεχίζουν την έρευνα. Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση. Ο τραυματισμένος κλέφτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δεν κράτησε πολύ η χαρά δυο δραστών που αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από περίπτερο στη Θεσσαλονίκη. Η μοτοσικλέτα με την οποία διέφευγαν προσέκρουσε σε ταξί. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δυο δράστες άνοιξαν την πόρτα ενός περιπτέρου, την ώρα που ο υπάλληλος εφοδίαζε τα ψυγεία. Πήραν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα για να διαφύγουν.

Ο υπάλληλος τους αντιλήφθηκε και τους κυνήγησε. Σε απόσταση 150 μέτρων από το περίπτερο η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ταξί και ανατράπηκε.

Ο ένας από τους δυο δράστες το έβαλε στα πόδια. Ο δεύτερος τραυματίστηκε από την πτώση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν κλεμμένη. Ο ένας δράστης αναζητείται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις