Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε mini bus, προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και το έβαλε στα πόδια

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε mini bus, προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και το έβαλε στα πόδια

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη. Άνδρας που είχε κλέψει mini bus που ανήκει σε κλινική προκάλεσε… χαμό και το έβαλε στα πόδια να γλιτώσει τη σύλληψη!

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές του τι έγινε στις 00:25 στην ανατολική Θεσσαλονίκη: το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, όταν ο οδηγός του κλεμμένου mini bus πετάχτηκε στο δρόμο, χτύπησε πλαγιομετωπικά διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυμάτισε τον οδηγό του!

Το 16θέσιο λεωφορείο, σύμφωνα με το thestival.gr πετάχτηκε με ταχύτητα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους. Προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου. Από τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε και σταμάτησε με τον «ουρανό» του στην άσφαλτο!

Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο οδηγός του mini bus μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να ξεφύγει, παρά την προσπάθεια από περαστικούς να τον σταματήσουν. Και αυτό γιατί, όπως αποδείχτηκε αργότερα, είχε κλέψει, 10 λεπτά νωρίτερα, το mini bus από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το 16θέσιο λεωφορείο ανήκει σε κλινική που εδρεύει στον δήμο Θέρμης.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις