Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση στην Πολίχνη και Silver Alert για τον αγνοούμενο άντρα

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση στην Πολίχνη και Silver Alert για τον αγνοούμενο άντρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Θεσσαλονίκη, για την εξαφάνιση άντρα στην Πολίχνη. Τη δήλωση στην αστυνομία, έκανε στενό συγγενικό πρόσωπο του αγνοούμενου…

Ακόμα ένα θρίλερ με εξαφάνιση άντρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πολίχνη και τη Θεσσαλονίκη ευρύτερα. Τα ίχνη του 88χρονου αγνοούμενου χάθηκαν μυστηριωδώς και οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν. Τονίζουν πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Έχει ήδη εκδοθεί Silver Alert, χωρίς όμως να έχει προκύψει κανένα ίχνος του ηλικιωμένου. Ο Ιωάννης Οφρυδόπουλος βγήκε από το σπίτι που έμενε και μετά από ώρες οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν. Ενημέρωσαν την αστυνομία και οι έρευνες, που για την ώρα παραμένουν άκαρπες, συνεχίζονται.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου από την περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωήε, τα ίχνη του 88χρονου Ιωάννη Οφρυδόπουλου χάθηκαν το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου του 2024, όταν και εξαφανίστηκε από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο έσπευσε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά όπου και δήλωσε την εξαφάνισή του. Ο Ιωάννης Οφρυδόπουλος εχει κοντά λευκά μαλλιά, ελαφριά λευκή γενειάδα, ύψος 1,68μ και είναι κανονικού βάρους. Έχει χαρακτηριστική ετεροχρωμία στα μάτια: το ένα είναι καστανό και το άλλο έντονο γαλάζιο και θολό.

Η ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής αναφέρει: «Ο Ιωάννης Οφρυδόπουλος, 88 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της 04/01/24. Έχει κοντά λευκά μαλλιά, ελαφριά λευκή γενειάδα, ύψος 1,68μ και είναι κανονικού βάρους. Έχει χαρακτηριστική ετεροχρωμία στα μάτια: Το ένα είναι καστανό και το άλλο έντονο γαλάζιο και θολό.

Πάσχει από Άνοια. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 04/01/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις