Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε ασθενής από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου – Τι λένε οι γιατροί

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε ασθενής από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου – Τι λένε οι γιατροί

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση. Ο ασθενής αποφάσισε να βγει από το νοσοκομείο και τα ίχνη του χάθηκαν. Συγγενείς του λένε ότι δεν ξέρουν πού βρίσκεται…

Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει συναγερμό στη Θεσσαλονίκη, με γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου να έχουν ήδη μιλήσει σε αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Ο ασθενής αποφάσισε να σηκωθεί από τον θάλαμο που νοσηλευόταν και να πάρει το δρόμο της εξόδου, χωρίς την έγκριση των γιατρών.

Από παθολογική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη το έσκασε ένας νοσηλευόμενος ασθενής, ο οποίος έθεσε και τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς περπατούσε στον Περιφερειακό και μάλιστα, σε ώρα αιχμής.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου του 2023, όταν ο νοσηλευόμενος ασθενής για άγνωστο λόγο αποφάσισε να εξαφανιστεί από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Τη στιγμή που οι γιατροί αντιλήφθηκαν την απουσία του από τον θάλαμο, σήμανε συναγερμός σε όλο το νοσοκομείο, όπως προβλέπεται βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Οι θεράποντες γιατροί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στον Περιφερειακό και προσπάθησαν να τον πείσουν να επιστρέψει, όμως εκείνος αρνήθηκε και συνέχισε κανονικά τη διαδρομή του.

Παρόλα αυτά ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη του, ωστόσο όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ασθενής αποφασίζει να αποχωρήσει μόνος του από το νοσοκομείο πριν λάβει την έγκριση των γιατρών.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν παράλληλα τη σημασία του συστήματος ασφαλείας του Παπαγεωργίου, καθώς σε περιπτώσεις όπως αυτή -αλλά και σε άλλες- ενεργοποιείται κωδικός επείγουσας κατάστασης, γεγονός το οποίο βοηθά ώστε να γνωστοποιηθεί ένα συμβάν σε όλο το νοσοκομείο.

Πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις