Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε στη Γερμανία ο θείος που βίαζε για 6 χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε στη Γερμανία ο θείος που βίαζε για 6 χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Ο εφιάλτης της μικρής ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 9 ετών. Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. Ο πρώτος βιασμός ήταν μόνο η αρχή…

Δικογραφία σε βάρος 50χρονου Έλληνα που κατηγορείται ότι βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του σχημάτισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντοπίστηκαν τα ίχνη του 50χρονου σε πόλη της Γερμανίας και ακολούθως, αφού προσήλθε ενώπιον του αρμόδιου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης, εκτελέστηκε σχετικό Ένταλμα Προσωρινής Κράτησής του και μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η φρίκη που βίωνε η ανήλικη διήρκησε για έξι ολόκληρα χρόνια, από το 2013 μέχρι και το 2019. Τότε το κορίτσι ήταν μόλις 9 ετών.

Οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και μάλιστα, τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια. Το παιδί έμενε με τη γιαγιά του στην περιοχή της Θέρμης.

Σήμερα, στα 17 της χρόνια ζει πλέον στο εξωτερικό. Με τεράστια δύναμη ψυχής κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές, τη φρίκη που ζούσε μέχρι τα 15 της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις