Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε – Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες!

Θεσσαλονίκη: Έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε – Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με μια 32χρονη κοπέλα να βρίσκει φρικτό θάνατο. Οι πρώτες ενδείξεις για τη μοιραία πτώση…

Τραγωδία με βουτιά θανάτου το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Μια 32χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας, χτύπησε σε κάγκελα και βρήκε φρικτό θάνατο. Ειδικότερα, περίπου στις 06.00 το πρωί, η άτυχη γυναίκα -κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες- έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τιμίου Προδρόμου στην περιοχή του Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη πέφτοντας στο κενό κατέληξε σε κάγκελα, χτύπησε και σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό και παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας.

Αυτοκίνητο έπεσε σε φαράγγι στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 7 περίπου το απόγευμα το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις τουρίστες ξέφυγε της πορείας του στην αρχή του φαραγγιού του Θερίσου και ανετράπη μέσα στο ποτάμι.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια δύο τουλάχιστον άτομα γι’ αυτό και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι άνδρες. Σε λιγότερο από μία ώρα οι πυροσβέστες κατάφεραν και απεγκλώβισαν τους τραυματίες ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο των Χανίων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο άτομα φέρουν σοβαρά τραύματα. Δεν υπάρχει όμως κίνδυνος για την υγεία τους.

Πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις