Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη οπαδών στις φυλακές για τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη οπαδών στις φυλακές για τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού αναβιώνει με τους κατηγορούμενους το πρωί να οδηγούνται στα δικαστήρια. Οπαδοί επισκέφθηκαν τη νύχτα τις φυλακές για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα…

Οι οπαδοί που όπως διαπιστώθηκε ήταν του ΠΑΟΚ θέλησαν με τις φωνές τους, να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στους 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Επισκέφθηκαν τις φυλακές Διαβατών και προκάλεσαν ολιγόλεπτη αναστάτωση, χωρίς πάντως τα πράγματα να ξεφύγουν.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. χθες (17/01) αργά το βράδυ όταν μια ομάδα περίπου 50 ατόμων βρέθηκε έξω από τις φυλακές Διαβατών και φώναξε συνθήματα υποστήριξης των κρατουμένων. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για να αποτραπεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Οι συγκεντρωμένοι νεαροί κινήθηκαν μαζικά και προς τη Διεύθυνση Μεταγωγών, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις φυλακές και φώναξαν εκ νέου συνθήματα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν εντολή να ελέγξουν τα άτομα. Από τον έλεγχο των ατόμων προέκυψε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Λίγες ώρες μετά οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με τη δίκη να παίρνει αναβολή για τις 23 Ιανουαρίου (διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις