Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο – Πολύωρο χειρουργείο, ελεύθερος ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο – Πολύωρο χειρουργείο, ελεύθερος ο δράστης

Σοκαριστικό περιστατικό στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να επιτίθεται με… σπαθί σαμουράι (!) σε έναν 47χρονο. Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στους Αμπελόκηπους το περασμένο Σάββατο (28.05.2022).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε – όπως συνηθίζει – στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα, σύμφωνα με καταγγελία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, καλώντας τον να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί… σαμουράι, όπως καταγγέλλει στο Thestival η δικηγόρος του θύματος, κα Αρετή Σκουνάκη, και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιά!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και το απόγευμα της Τρίτης (31.05.2022) βγήκε από την εντατική, αφού υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες που σοκάρουν 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί πήραν κατάθεση την Τετάρτη (01.06.2022) από τον 47χρονο για το περιστατικό, ο οποίος κατονόμασε τον δράστη της επίθεσης, καθώς και τη διεύθυνση που μένει.

Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πλημμέλημα και όχι ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, που πρόκειται για κακούργημα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι κάτοικοι των Αμπελοκήπων υποστηρίζουν ότι ο… «σαμουράι» εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις