Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έψαξαν κάτω από αυτή την κουζίνα και βρήκαν ναρκωτικά αξίας 300.000 € – Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Έψαξαν κάτω από αυτή την κουζίνα και βρήκαν ναρκωτικά αξίας 300.000 € – Δείτε το βίντεο

Οι υποψίες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκαν. Η κουζίνα του σπιτιού έκρυβε κοκαϊνη και χασίς. Ο νεαρός ιδιοκτήτης βρέθηκε με χειροπέδες…

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τον έλεγχο στην επίμαχη κουζίνα, μέσα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Πολύ γρήγορα εντόπισαν τα ναρκωτικά. Επρόκειτο για κοκαϊνη και χασίς, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ. Ο 42χρονος συνελήφθη με την όλη υπόθεση να περνάει στα χέρια του ανακριτή.

Ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αξίας άνω των 300.000 ευρώ, κατάσχεσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας έναν 42χρονο Αλβανό που παραπέμφθηκε ήδη στη Δικαιοσύνη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στην κατοχή του εντοπίστηκαν σχεδόν 3,5 κιλά κοκαΐνης και 19 κιλά κάνναβης, ναρκωτικές ουσίες που στην πλειονότητά τους έκρυβε σε διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα».

Επίσης κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 530 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται άνω των 300.000 ευρώ.

Την υπόθεση έφεραν στο «φως» αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Ο 42χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις