Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Εστίαση: «Τα παράνομα κορονοπάρτι οργιάζουν και εμείς δεν παίζουμε ούτε μουσική» (pics)

Θεσσαλονίκη – Εστίαση: «Τα παράνομα κορονοπάρτι οργιάζουν και εμείς δεν παίζουμε ούτε μουσική» (pics)

Τα παράπονά τους εκφράζουν επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Όπως υποστηρίζουν ενώ οι ίδιοι τηρούν όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και δεν τους επιτρέπεται να ακούγεται ούτε μουσική, στα κορονοπάρτι γίνεται χαμός.

Μιλώντας στο newsit.gr, επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη επισημαίνουν παράλληλα ότι υπάρχει κόσμος που δεν έρχεται στα μαγαζιά τους διότι δεν αισθάνεται να διασκεδάζει χωρίς μουσική. Και την ίδια στιγμή, τα κορονοπάρτι διαδέχονται το ένα το άλλο.

«Αυτό που συνέβη με τη μουσική, να μην επιτρέπεται να ακούγεται μουσική στα καταστήματα μας το θεωρώ άδικο, λέει στο newsit.gr ο Κωνσταντίνος Κυρτάτας, ιδιοκτήτης καφετέριας στη συμπρωτεύουσα.

Έχουμε δει να διοργανώνονται παράνομα κορονοπάρτι και δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι που παίζουν παράνομα μουσική. Δεν είναι σωστό. Ευτυχώς ακούγεται ότι θα αλλάξει σύντομα αυτό και θα επιστρέψει νόμιμα η μουσική, σημειώνει ο κ. Κυρτάτας και προσθέτει:

«Εμείς θα φροντίσουμε να τηρούνται όλα τα μέτρα, να υπάρχουν οι απαιτούμενες αποστάσεις, θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες και να προσέχουμε. Και το ωράριο είναι καλό που θα αλλάξει. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας. Το γεγονός ότι λειτουργούμε χωρίς μουσική και μέχρι τις 00:30 δεν μας βοηθάει. Υπάρχει κόσμος που δεν έρχεται στα καταστήματα γιατί δεν αισθάνεται να διασκεδάζει χωρίς μουσική. Και τα κορονοπάρτι διαδέχονται το ένα το άλλο. Η επιστροφή στην κανονικότητα θα κάνει καλό σε όλους μας», καταλήγει.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις