Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης μαθήτριας – Σάλος από την επίθεση 12χρονης

Θεσσαλονίκη: Έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης μαθήτριας – Σάλος από την επίθεση 12χρονης

Η βία ανηλίκων παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Μια 12χρονη μαθήτρια κατηγορείται ότι έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης συμμαθήτριάς της…

Ξεφεύγουν τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη με τους ξυλοδαρμούς και τις επιθέσεις σε ανήλικα παιδιά από συμμαθητές τους να πληθαίνουν. Μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στοχοποιήθηκε και δέχτηκε επίθεση με αναμμένο τσιγάρο, όπως καταγγέλλει η μητέρα της. Για την πράξη κατηγορείται μια 12χρονη συμμαθήτριά της, που φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε ανάλογα επεισόδια και στο παρελθόν. Οι γονείς του κοριτσιού που τραυματίστηκε κατέθεσαν μήνυση και περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που έστησαν το σκηνικό της επίθεσης.

Αποτροπιασμό και μεγάλη ανησυχία προκαλεί το νέο ωμό περιστατικό ανήλικης βίας ανάμεσα σε μία 12χρονη και σε μία 13χρονη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, με το ένα κορίτσι να σβήνει στο στήθος του άλλου τη γόπα του αναμμένου τσιγάρου της.

Όπως αναφέρει στην επώνυμη καταγγελία της η μητέρα της 13χρονης, η κόρη της είχε μια παρεξήγηση με μια 12χρονη φιλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έδωσε ραντεβού.

Η 13χρονη πηγαίνει στο ραντεβού και δέχεται επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και από άλλα 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης που έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης κάνοντας μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί έμαθαν από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 06/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

 

Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης: «η κόρη μου δέχτηκε να την συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στο στήθος της κόρης μου.

Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί μάθαμε από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξυλο και την βιοπραγία;»

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις