Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φλεγόμενη νταλίκα στα διόδια Μαλγάρων – Τι έδειξε το αλκοτέστ στον οδηγό της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η νταλίκα φαίνεται ότι προσέκρουσε αρχικά σε κιγκλιδώματα στην αερογέφυρα Κλειδίου Ημαθίας, αλλά συνέχισε την πορεία της για 3 με 4 χιλιόμετρα. Λίγο πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, τυλίχθηκε στις φλόγες…

Νταλίκα, που εκινείτο στην ΠΑΘΕ κι οδηγούσε 55χρονος Βούλγαρος, τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια το όχημα να καεί ολοσχερώς. Το βαρύ όχημα φαίνεται ότι προσέκρουσε αρχικά σε κιγκλιδώματα στην αερογέφυρα Κλειδίου Ημαθίας, αλλά συνέχισε την πορεία του για 3 με 4 χιλιόμετρα και λίγο πριν φτάσει στα διόδια των Μαλγάρων, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πήρε φωτιά. Ο οδηγός εγκατέλειψε εγκαίρως τη φλεγόμενη νταλίκα και σε έλεγχο που υποβλήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος τροχαίος Βέροιας βρέθηκε θετικός σε αλκοόλ. Κατόπιν αυτού συνελήφθη, ενώ η Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο έσβησε τη φωτιά.

Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες

Νωρίς το πρωί στην περιμετρική Μεσολογγίου γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που κατέληξε σε κολώνα φωτισμού.Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά αλλά χάρη σε μαθητές που πετάχτηκαν από το σχολείο κατασβέστηκε γρήγορα. Οι μαθητές έβγαλαν από αυτοκίνητα 2 μικρά παιδάκια και την μια γυναίκα ενώ αυτή την ώρα πυροσβέστες της υπηρεσίας Μεσολογγίου πραγματοποιούν επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός άνδρα.

Όπως είπε η γυναίκα ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε επάνω της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Η γυναίκα και τα 2 μικρά παιδάκια είναι ελαφρά τραυματίες και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε