Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φονική καταδίωξη με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες – Τα νέα στοιχεία της αστυνομίας!

Θεσσαλονίκη: Φονική καταδίωξη με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες – Τα νέα στοιχεία της αστυνομίας!

Το φορτηγάκι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 61χρονου…

Ένας 61χρονος Αλβανός πολίτης είναι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε, κατά τη χθεσινοβραδινή καταδίωξη φορτηγού αυτοκινήτου από αστυνομικούς. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο άτυχος αλλοδαπός φέρεται ότι είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στο ελληνικό έδαφος, από περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, μαζί με δύο συμπατριώτες του.

Όλοι τους επέβαιναν σε φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε 73χρονος Έλληνας που φαίνεται ότι ανέλαβε να τους προωθήσει έναντι αμοιβής στο εσωτερικό της χώρας μας.

Όταν το παραπάνω όχημα έφτασε στο ύψος του Πολυκάστρου, έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς της περιοχής. Αγνοώντας το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθησε καταδίωξη μέχρι το νομό Θεσσαλονίκης, όπου στην περιοχή της Σίνδου, το καταδιωκόμενο φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Από τα συντρίμμια του οχήματος απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο οδηγός και δύο εκ των μεταφερόμενων Αλβανών, 24 και 28 ετών, φέρουν τραύματα που δεν εμπνέουν όμως ανησυχία.

Κατά την ίδια ενημέρωση, ο τρίτος αλλοδαπός όταν απεγκλωβίστηκε διατηρούσε τις αισθήσεις του, ενώ από την πρώτη εξέτασή του δεν φαινόταν να έχει κάποια εμφανή τραύματα.

Λίγο αργότερα, όμως, κι ενώ επρόκειτο να διακομιστεί σε νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, εξέπνευσε. Από την Αστυνομία έγινε γνωστό, ότι ο θάνατός του πιθανότατα να προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Σε κάθε περίπτωση, «φως» στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η σορός του βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ο 73χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν κι έναν 33χρονο Έλληνα που επέβαινε σε δεύτερο όχημα και λειτουργούσε ως προπομπός κατά τη μεταφορά των αλλοδαπών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις